In de sector van het grondwerk, produceert Liebherr een brede waaier van hydraulische machines, hydraulische kabelmachines, bulldozers en rupsladers, bandenladers en dumpers

Onze serviceteams zijn steevast onderweg om onze klanten in heel België en Noord Frankrijk 
te ondersteunen en daar zijn we erg trots op.

Liebherr.png 
Pelle sur pneu.png Pelle sur chenilles.png Overslagmachines.png 
Chargeuses sur pneus.png Chargeuses sur chenilles.png 

Hydrotec nv
full service leverancier voor uw onderdelen


Verlangend naar producten van onberispelijke kwaliteit. Liebherr gebruikt voor een groot deel van zijn reeks de subgroepen afkomstig van zijn eigen productie. 
Liebherr ontwikkelt en fabriceert het geheel van de aandrijflijn techniek en bedieningen van de productgroepen dieselmotor, hydraulische systemen en aandrijvingen.

Ten einde de beschikbaarheid van de bouwmachines te garanderen, de geschoolde techniekers zijn overal beschikbaar in de wereld vlakbij alle plaatsen van gebruik.
Een internationaal netwerk van technische bijstand, zeer compact en bereikbaar 24 uur op 24, verzekert een bevoegde dienst na verkoop en aanvoer van originele wisselstukken

 

Nieuw, ruil en 2de hands 


Originele onderdelen
Hydrotec is full service leverancier voor al uw nieuwe onderdelen. 
Vanzelfsprekend van álle Liebherr onderdelen, maar ook van onder andere Deutz ZF onderdelen en Fleetguard filtersystemen en -producten. 
Door gebruik van de originele onderdelen bent u altijd verzekerd van de beste kwaliteit. 
Ze hebben een perfecte pasvorm en functioneren altijd voor 100% doordat ze speciaal zijn ontwikkeld voor uw machine.

We beschikken over een ruime voorraad originele onderdelen van Liebherr. We maken gebruik van de modernste logistieke faciliteiten en systemen zodat de onderdelen snel en zorgvuldig op de plaats van bestemming worden gebracht. 
Naast de levering zorgen onze monteurs op deskundige wijze voor reparatie, onderhoud en revisie van de onderdelen. Wij adviseren u en denken graag met u mee over de toepassingsmogelijkheden, het onderhoud of de aanpassing van uw machine. We zijn betrokken bij het optimaliseren van de processen binnen uw bedrijf.
Dat doen we met passie vanuit onze jarenlange ervaring. 
Steeds weer aangevuld met up-to-date kennis en inzichten en de laatste technologie.

banner 70.jpg

© 2020 Hydrotec NV. Design by Webcomp - Rudi Vande Weghe.